keperluan bersalin

Checklist bersalin yang ibu wajib bawa ke hospital

Checklist bersalin yang ibu wajib bawa ke hospital. Yang terakhir tu yang paling penting & memudahkan. 

Mana nak cari checklist bersalin ni? Nak bersalin dah ni. Barang apa nak bawa ke hospital ni? Biar betul. Takkan nak bawak semua barang ni pergi ke hospital?

Persoalan ini biasa berlaku kepada para ibu yang bakal bersalin terutamanya ibu yang bakal bersalin anak pertama. Checklist bersalin memang akan banyak membantu dalam perancangan untuk para ibu sebelum hari bersalin. Tapi itu sahaja belum mencukupi untuk menjawab semua persoalan tadi. Maklumlah, belum ada pengalaman jadi memang agak pening sikit untuk sediakan semuanya ditambah pula banyak senarai dalam Checklist bersalin itu ada yang tak dikenali langsung. Suasana akan lebih panik terutamanya bila masa jangkaan bersalin dah makin dekat.

Kalau nak harapkan suami cari barang pakai Checklist bersalin itu sahaja pun susah juga sebab dia pun tak tahu dan tak kenal barang apa yang perlu disediakan. Kadang-kadang para ibu yang sudah berpengalaman pun tak pasti apa yang perlu dibawa dan apa yang tak perlu dibawa lagi ke hospital.

Dalam situasi sekarang, pasti para ibu akan mula mencari tip di internet mengenai kelengkapan apa yang perlu disediakan. Kunjungan anda ke sini tidak kami sia-siakan. Oleh sebab itu kami berikan Checklist bersalin dengan senarai lengkap barangan yang biasa diperlukan untuk bersalin di hospital dalam bentuk yang mudah difahami seperti gambar di bawah.

Bagi memudahkan lagi untuk para ibu membuat persediaan untuk bersalin, kami sendiri sudah siapkan semua keperluan utama yang wajib ada untuk ibu dan bakal bayi anda semasa di hospital. Jadi kalau tak kenal barang pun tak apa sebab kami sudah siapkan semua yang perlu. Lebih menjimatkan masa dan wang anda serta lebih praktikal kerana apa yang disediakan adalah barangan yang paling utama dan sangat diperlukan untuk kegunaan ketika di hospital. Berdasarkan daripada Checklist bersalin tadi, sebahagian besar barang wajib telah kami siapkkan dengan harga yang sangat berbaloi.

Semuanya telah dipekkan bersama mengikut hari. Anda tak perlu pening-pening lagi nak sediakan sendiri sebab kami sudah sediakan semuanya untuk anda. Boleh klik sini untuk maklumat lanjut dan dapatkan offer FREE SHIPPING.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart